Pogonski jermeni EXTREMULTUS 81 in reverzibilni pogon:

Reverzibilni način pogona s pomočjo ploščatih pogonskih jermenov pri različnih vrstah prenosov predstavlja določeno težavo.

Večina ploščatih jermenov se pri delovanju v eno smer centrira in skozi mesece ali leta dolg proces obratovanja tako tudi ostane.

Težava pa se pojavi, ko se smer vrtenja jermena spremeni, saj jermen takrat navadno ne ostane več v središču jermenic, pač pa se premakne ob desni ali ob levi rob jermenice in v najslabšem primeru popolnoma zdrsne z jermenic.


Ploščati pogonski jermeni EXTREMULTUS 81 pri reverzibilnih pogonih zagotavljajo nenehni tek in niso podvrženi spremembam zaradi smeri obratovanja. Jermene že vrsto let dobavljamo proizvajalcu diagnostične opreme v avtomobilski industriji, družbi Schenk Pegasus. Na testni napravi je nameščen jermen 81 kot vezni člen med pogonom in gnano osovino. Naprava služi za preverjanje menjalnikov v avtomobilski industriji.

 

globalno podjetje sg trakovi

SMO GLOBALNO PODJETJE

Industrijska, trgovska in storitvena podjetja po vsem svetu se zanašajo na naše storitve in uživajo v prednostih zahvaljujoč naši veliki mednarodni servisni in prodajni mreži z več kot 300 servisi.

Stik z nami

SG Trakovi d.o.o.
Dragomelj 84
SI-1230 Domžale
+386 (0)1 563 43 20

orders@sgtrakovi.si

Obrazec za stik