EDINSTVEN (ANALITIČEN) PRISTOP

Večina ponudnikov vam lahko zagotovi izdelke kot trgovsko blago, ki se dobavi iz centrale v tujini, za kar je navadno treba čakati 7 dni ali več.

Najhitrejša dobava transportnih trakov na tržišču. Preverite!

  • Kako je mogoče, da pri nas naročene izdelke dobite v dobavnih rokih, ki jih trgovci s podobnimi produkti ne morejo zagotoviti?
  • Kako lahko že ob naročilu zagotovimo točen dan in uro dostave?
  • Kako je lahko cena izdelkov/rešitev kljub vsemu temu tako ugodna?

Večina ponudnikov vam lahko zagotovi izdelke kot trgovsko blago, ki se dobavi iz centrale v tujini, za kar je navadno treba čakati 7 dni ali več.

Pri podjetju SG TRAKOVI pa imamo v lastnem skladišču vselej na zalogi več kot 40 različnih tipov transportnih trakov, iz katerih lahko v enem dnevu izdelamo končni proizvod in vam ga tudi dostavimo s hitro pošto oz. ga dostavimo sami in tudi zmontiramo.

PRI NAS VAM NA ŽELENI IZDELEK NI TREBA ČAKATI 7 DNI ALI CELO DLJE.

Pristop in filozofija podjetja

  • Odlična in usposobljena ekipa z večletnimi izkušnjami ter odličnim poznavanjem zahtevnih problemov strank.
  • Strokovnost in zanesljivost – to je osnova našega pristopa, saj se zavedamo, da naše stranke pričakujejo resno in odgovorno sodelovanje. Zato vsi zaposleni temu dajemo največjo prednost.
  • Za nas ni malih in velikih kupcev – za nas je vsaka stranka kralj in najsi gre za projekte s kilometri trakov ali pa samo za transportni trak  pri pobiranju krompirja – vsakemu poslu se posvetimo 100 % in strokovno.
  • Proaktivnost – ob delu tudi razmišljamo in vam svetujemo pri različnih odločitvah in dilemah. Stranke opozarjamo na morebitne napake in pomanjkljivosti že dovolj zgodaj (ko je še možnost njihove odprave brez večjih posledic).
  • Vrhunska kakovost proizvodov – rezultat priznane švicarske in nemške šole.
  • Odgovornost – resno pristopimo k reševanju problema kupcev in projekt realiziramo v dogovorjenem času.

globalno podjetje sg trakovi

SMO GLOBALNO PODJETJE

Industrijska, trgovska in storitvena podjetja po vsem svetu se zanašajo na naše storitve in uživajo v prednostih zahvaljujoč naši veliki mednarodni servisni in prodajni mreži z več kot 300 servisi.

Stik z nami

SG Trakovi d.o.o.
Dragomelj 84
SI-1230 Domžale
+386 (0)1 563 43 20

orders@sgtrakovi.si

Obrazec za stik