Določeni proizvodni procesi uporabnikov naših proizvodov glede na uporabo in obdelavo zahtevajo mehanske, fizikalne ali kemijske visoke standarde transportnih trakov, ki jih proizvajalec FORBO SIEGLING dosega  z visoko ravnjo tehnoloških proizvodnih procesov in kombinacijo kakovostnih vstopnih surovin ter dodelavo.

Osnovo trakov Siegling Transilon predstavlja poliestrska tkanina oziroma jedro, ki določa težo oz. nosilnost, s katero obremenimo transportni trak. Osnovno jedro je glede na različne vrste uporabe obdelano s prekrivnimi materiali, ki služijo kot zaščita jedra proti obrabi zlasti na spodnji strani transportnega traku ter kot stik med transportiranim produktom in transportnim trakom. Transportni trakovi Siegling Transilon se uspešno uporabljajo v različnih industrijah ter trgovskih in storitvenih podjetjih po vsem svetu.

Uradna stran proizvajalca

Prerez transportnega traku

Standardna paleta izdelkov zajema več kot 160 različnih vrst transportnih trakov in izvedb za različne namene. Izdelano v Nemčiji iz najkakovostnejših surovin.

globalno podjetje sg trakovi

SMO GLOBALNO PODJETJE

Industrijska, trgovska in storitvena podjetja po vsem svetu se zanašajo na naše storitve in uživajo v prednostih zahvaljujoč naši veliki mednarodni servisni in prodajni mreži z več kot 300 servisi.

Stik z nami

SG Trakovi d.o.o.
Dragomelj 84
SI-1230 Domžale
+386 (0)1 563 43 20

orders@sgtrakovi.si

Obrazec za stik