Dogajanje na svetovnih trgih danes zahteva kar največjo mero prilagodljivosti in dinamike na vseh področij poslovanja – od inovacij prek obvladovanja kakovosti do servisiranja kupcev. Kot vodilno podjetje za kakovostne transportne in procesne trakove ter ploščate jermene si je družba Forbo Siegling uspela pridobiti bistveno prednost: gibanje, ki je naš element že od začetka.

Nobenega dvoma ni, kaj lahko naši kupci pričakujejo od nas: največje možno prizadevanje za stalni razvoj in nenehne izboljšave na vseh področjih delovanja – kdor ni aktiven, ta nazaduje.

Kdor ni aktiven, ta nazaduje.

Družba Forbo Siegling jamči za dosledno tržno usmerjenost, optimalno kakovost proizvodov ter svoje obsežne servisne in svetovalne storitve. Delujemo v zavesti, da naši proizvodi, aplikacije in storitve zadoščajo tudi zahtevam jutrišnjega dne.

Tudi najboljši proizvodi in osebna angažiranost ne moreta nadomestiti osebnega stika s kupci. Imamo več kot 1.900 sodelavcev v več kot 50 zastopstvih v raznih državah, naši servisi pa so prisotni v več kot 300 krajih po vsem svetu.

globalno podjetje sg trakovi

SMO GLOBALNO PODJETJE

Industrijska, trgovska in storitvena podjetja po vsem svetu se zanašajo na naše storitve in uživajo v prednostih zahvaljujoč naši veliki mednarodni servisni in prodajni mreži z več kot 300 servisi.

Stik z nami

SG Trakovi d.o.o.
Dragomelj 84
SI-1230 Domžale
+386 (0)1 563 43 20

orders@sgtrakovi.si

Obrazec za stik