POGONSKI JERMENI – EXTREMULTUS®

Pogonski jermeni pod blagovno znamko EXTREMULTUS, znani širom sveta, se proizvajajo na različnih lokacijah, večinoma v Wallbachu v Švici.

Na omenjeni lokaciji se proizvajajo trakovi v zvitkih, iz katerih so nato izdelani končni proizvodi. Del jermenov (zlasti z dodatnimi dodelavami, kot so dodatni nanosi, tj. Linatex, Silomer in podobno), se proizvaja na Nizozemskem.

V programu pogonskih jermenov EXTREMULTUS pa imamo tudi tako imenovane brezkončne pogonske jermene, ki se proizvajajo v Dragomlju v Sloveniji (SG TRAKOVI d.o.o.), za katere je značilno, da so brez spojnih mest.

Brezkončni jermen EXTREMULTUS

Uporabljajo se lahko pri hitrostih tudi prek 100 m/s. Zagotavljajo posebno visoko učinkovitost nad 98 % .

Jermeni Siegling Extremultus prenašajo obremenitve do 1.850 W. So trpežni, elastični, odporni proti tresljajem in udarcem.

Določeni proizvajalci industrijske opreme so standardne klinaste jermene nadomestili s ploščatimi pogonskimi, saj so izračuni in pozneje tudi praksa dokazali velik prihranek električne energije pri pogonih.

globalno podjetje sg trakovi

SMO GLOBALNO PODJETJE

Industrijska, trgovska in storitvena podjetja po vsem svetu se zanašajo na naše storitve in uživajo v prednostih zahvaljujoč naši veliki mednarodni servisni in prodajni mreži z več kot 300 servisi.

Stik z nami

SG Trakovi d.o.o.
Dragomelj 84
SI-1230 Domžale
+386 (0)1 563 43 20

orders@sgtrakovi.si

Obrazec za stik