Pogonski jermeni in sistemi Banknote

Pogonski jermeni 81 ne služijo zgolj za potrebe težjih prenosov, pač pa se lahko uporabljajo tudi pri zelo zahtevnih vrstah prenosov ali transportov.

EXTREMULTUS 81 UU10E

UU = nanos poliuretana na obeh straneh jermena.
Uretan je kot premaz uporaben za vse standardne pogone in posebne aplikacije.

Naše jermene vrste UU 10E že leta vgrajujejo v naprave Banknote, ki služijo za preverjaje kakovosti bankovcev. Ni nam treba poudarjati, da zaradi zahtev omenjene aplikacije jermenov ni treba izdelati zgolj 100 %, pač pa z 200 odstotno kakovostjo.

Tovrstne naprave so v trezorjih bank, kjer velja poseben režim vstopa in kontrole, in je vsako zamenjavo nadomestnih delov na sistemu treba predhodno odobriti in načrtovati, zato morajo biti proizvodi kakovostni, da ne prihaja do reklamacij in ponovnih menjav, kar za končnega uporabnika predstavlja velik strošek.

Zaradi možnosti zelo tankih nanosov omenjenega materiala so še zlasti primerni za izjemno stresne in upogibajoče se vrste pogonov oz. veliko število jermenic, prek katerih poteka pogonski jermen.

globalno podjetje sg trakovi

SMO GLOBALNO PODJETJE

Industrijska, trgovska in storitvena podjetja po vsem svetu se zanašajo na naše storitve in uživajo v prednostih zahvaljujoč naši veliki mednarodni servisni in prodajni mreži z več kot 300 servisi.

Stik z nami

SG Trakovi d.o.o.
Dragomelj 84
SI-1230 Domžale
+386 (0)1 563 43 20

orders@sgtrakovi.si

Obrazec za stik