Vse večji pritisk konkurence in vedno močnejša globalizacija tržišč zahtevata inovativne zasnove pri proizvodnji, materialnih tokovih in logistiki. Pri tem transportni in procesni trakovi ter ploščati jermeni pogosto igrajo osrednjo vlogo.

Vodilna industrijska podjetja po vsem svetu zato stavijo na strokovno ekipo družbe Forbo Siegling kot na kompetentne partnerje pri razvoju panožno specifičnih, v prihodnost usmerjenih rešitev za poganjanje, transportiranje in proizvajanje.

S kakovostnimi proizvodi in rešitvami si prizadevamo za prijetnejši in udobnejši svet.

Rezultat: široki proizvodni program za različne izzive najrazličnejših panog, hkrati pa jamstvo za najdaljšo možno življenjsko dobo ob izvrstni gospodarnosti.

Industrijska, trgovska in storitvena podjetja po vsem svetu se zanašajo na naše storitve in uživajo v prednostih zahvaljujoč naši veliki mednarodni servisni in prodajni mreži z več kot 300 servisi. Hčerinske družbe in podružnice Forbo Siegling so prisotne v več kot 50 državah na svetu, torej tudi v vaši bližini. Vse so opremljene z obsežnimi skladišči materiala in delavnicami.
Strokovno svetovanje naših izkušenih inženirjev, pravočasna in gospodarna dobava ter svetovna servisna mreža zagotavljajo optimalno uporabo proizvodov.

Naši kupci se upravičeno zanašajo na tradicionalno visoko kakovost, ki jo zagotavlja družba Forbo Siegling. Kdor želi napredek, mora biti sposoben trajno zagotavljati svoje standarde kakovosti. To počnemo v vsaki najmanjši proizvodni delavnici in pri vsakem posameznem proizvodu. Naši sistemi za obvladovanje kakovosti in okolja so certificirani skladno s standardoma DIN EN ISO 9001 in ISO 14001.

globalno podjetje sg trakovi

SMO GLOBALNO PODJETJE

Industrijska, trgovska in storitvena podjetja po vsem svetu se zanašajo na naše storitve in uživajo v prednostih zahvaljujoč naši veliki mednarodni servisni in prodajni mreži z več kot 300 servisi.

Stik z nami

SG Trakovi d.o.o.
Dragomelj 84
SI-1230 Domžale
+386 (0)1 563 43 20

orders@sgtrakovi.si

Obrazec za stik