LESNOPREDELOVALNA INDUSTRIJA

Lesna surovina

Lesni kompoziti, kot sta MDF in OSB, so zelo pomembni v pohištveni industriji, gradbeništvu in ostalih segmentih, kjer se les uporablja kot osnovna surovina. Transportni trakovi Transilon opravljajo različne naloge v proizvodnji teh večplastnih izdelkov. Paleta izdelkov Forbo Siegling zagotavlja tudi zanesljive rešitve za težke tovore in visoke zahteve v lesnopredelovalni industriji.

MDF mediapan plošče imajo podoben videz kot surova iverna plošča. MDF je kratica za angleški izraz medium density fibreboards, kar pomeni srednje goste vlaknene plošče. Izdelane so iz lesnih vlaken (bukev, smreka in jelka) z dodatkom smole.

OSB plošče so izdelane iz večslojno lepljenih iveri. Te so v zunanjih slojih plošč  usmerjene vzporedno z dolžino in širino plošče, iveri v srednjem sloju pa so usmerjene pravokotno na zunanji sloj ali naključno.

Rešitve v lesno predelovalni industriji   


globalno podjetje sg trakovi

SMO GLOBALNO PODJETJE

Industrijska, trgovska in storitvena podjetja po vsem svetu se zanašajo na naše storitve in uživajo v prednostih zahvaljujoč naši veliki mednarodni servisni in prodajni mreži z več kot 300 servisi.

Stik z nami

SG Trakovi d.o.o.
Dragomelj 84
SI-1230 Domžale
+386 (0)1 563 43 20

orders@sgtrakovi.si

Obrazec za stik